КП «Житомирводоканал»
Контрольно - вимірювальна лабораторія
з додержання санітарно - гігієнічних
норм водопостачання
ПРОТОКОЛ
дослідження якості питної води
в період з 01.08 по 05.08.2016 р.
№ п/п |
Найменування показників |
Одиниця виміру |
Нормативні показники |
Фактичні значення показників |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|
Температура води °С |
градуси С° |
Фактична |
21,6 |
|
Запах при t- 20°С |
бали |
Не більше 2 |
осл/1 |
|
Забарвленість |
градуси |
Не більше 20 (35)1 |
7 |
|
Каламутність |
мг / дм3 |
Не більше 0,58 (2,03)1 |
1,06 |
|
Водневий показник, рН |
одиниці рН |
6,5 - 8,5 |
6,84 |
|
Лужність загальна |
моль/ м3 |
0,5 - 6,5 |
1,74 |
|
Жорсткість загальна |
моль / м3 |
Не більше 7,0 (10,0)1 |
3,42 |
|
Хлориди |
мг / дм3 |
Не більше 250,0 (350)1 |
41,7 |
|
Амоній |
мг / дм3 |
Не більше 0,5 (2,6)1 |
0,062 |
|
Нітрити |
мг / дм3 |
Не більше 0,5 |
<0,003 |
|
Нітрати |
мг / дм3 |
Не більше 50,0 |
1,68 |
|
Залізо загальне |
мг / дм3 |
Не більше 0,2 (1,0)1 |
<0,1 |
|
Алюміній |
мг / дм3 |
Не більше 0,5 |
0,25 |
|
Марганець |
мг / дм3 |
Не більше 0,05 (0,5)1 |
0,039 |
|
Загальне мікробне число t 37˚С |
КУО/ см3 |
Не більше100 |
Відсут. |
|
Загальні колі-форми |
КУО/ 100 см3 |
Відсутність |
Відсут. |
|
Ентерококи |
КУО/ 100 см3 |
Відсутність |
Відсут. |
|
Коліфаги |
БУО/ дм3 |
Відсутність |
Відсут. |
1 Норматив, зазначений у дужках, має право використовувати підприємство питного водопостачання до 1 січня 2020 року в окремих випадках, пов'язаних з особливими природними умовами та технологією підготовки питної води, що не дозволяє довести якість питної води до жорсткішого нормативу, про що повинно бути зазначено у технологічному регламенті або іншому документі з описом технологічного процесу виробництва питної води.
Начальник лабораторії І.Л.Башинська