УКРАЇНА

ДРУГИЙ ПРОЕКТ РОЗВИТКУ МІСЬКОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ

Позика МБРР 8391-UA та ФЧТ TF017112

Назва контрактуРеконструкція водопровідних мереж в місті Житомир

Реферальний номер (згідно Плану закупівель): ZHT-ICB-05

 

         1. Україна отримала фінансування від Світового Банку, що покриває витрати на Другий проект розвитку міської інфраструктури, і має намір застосувати частину коштів на здійснення платежів в рамках контракту щодо Реконструкції водопровідних мереж в місті Житомир.

      2. Комунальне підприємство “Житомирводоканал” запрошує запечатані пропозиції від правомочних учасників щодо реконструкції обраних ділянок Житомирської муніципальної централізованої водопровідної системи, а саме: реконструкції існуючих водопровідних магістральних мереж діаметром DN600-DN1200, загальною довжиною приблизно 9.4 км, включаючи реконструкцію семи існуючих водопровідних дюкерних переходів (дюкерів) діаметром DN250 – DN1200. Підрядник має надати усю робочу силу, матеріали та обладнання, яке необхідно для задовільного виконання робіт, включаючи: зберігання, вивезення зі складських приміщень, транспортування на майданчики, розкопку траншей для прокладки труб та фітингів, прокладку та з’єднання труб та фітингів, гідростатичні випробування прокладених труб, під’єднання до існуючих магістральних мереж, там де це буде необхідно, закопування, трамбування і відновлення пошкоджень та видалення надлишкових матеріалів. Протягом усього часу виконання робіт Підрядник має гарантувати екологічну безпеку. Період будівництва складає 730 (сімсот тридцять) днів.

Короткий опис кваліфікаційних вимог є наступним:

Мінімальний середньорічний будівельний оборот: 5,6 мільйонів Доларів США (п'ять мільйонів шістсот тисяч доларів США), розрахованих як сума завірених платежів отриманих за поточні чи/і виконані контракти протягом останніх 3 (трьох) років (2015-2017) розподілених в рамках цих 3 (трьох) років.

Фінансова потужність: Учасник має показати, що він має доступ до, або ж має у наявності ліквідні активи, незакладені реальні активи, лінії кредитування і інші фінансові кошти (що не я авансовими платежами виплаченими в рамках контракту), у достатній кількості щоб задовільнити вимоги щодо руху коштів пов’язаних із будівництвом, оцінених в 0.7 мільйонів Доларів США (сімсот тисяч Доларів США) для цілей вказаного контракту, не включаючи інші зобов’язання Учасників. Для задоволення Замовника, Учасники також мають показати, що вони мають відповідні джерела фінансування для дотримання вимог щодо грошового потоку в рамках поточних робіт і зобов'язань по майбутнім контрактам. Мають бути подані балансові звіти перевірені аудиторами або, якщо цього не вимагається законодавством Країни учасника, інші фінансові звіти прийнятні для Замовника за останні 3 (три) роки (2015-2017), вони мають засвідчувати міцність поточних фінансових позицій Учасника і його подальшу довгострокову прибутковість.
 

Загальний будівельний досвід: Досвід виконання будівельних контрактів у ролі головного підрядника, члена СП, субпідрядника, чи підрядника-управлінця щонайменше за останні 5 (п’ять) років, починаючи з 1-го Січня 2013.

Спеціальний будівельний досвід та досвід управління контрактами:

(a) мінімальна кількість подібних контрактів, зазначених нижче, що було задовільно та у повній мірі виконано в якості головного підрядникачлена спільного підприємства, підрядника-управлінця чи субпідрядникаміж 1-им Січня 2012 і кінцевою датою подачі пропозицій: 2 (дваконтрактикожен з яких мінімальною вартістю 4.5 мільйони Доларів США (чотири мільйони п'ятсот тисяч Доларів США); чи 1 (один) контракт мінімальною вартістю 9 мільйонів Доларів США (дев'ять мільйонів Доларів США). Подібність буде базуватися на фізичних розмірах, складності, методах/технології і/чи інших характеристиках, описаних в Тендерній документації. Додавання вартості кількох контрактів з низькою ціною (меншою, за вартість, що вимагається) для задоволення загальної вимоги дозволено не буде. Повнота виконання буде базуватися на 80% чи більше виконання робіт в рамках контракту. У випадку СП, вартість контрактів виконаних його членами не буде додаватися для визначення чи була виконана вимога щодо мінімальної вартості одного контракту. Замість цього, кожен контракт виконаний кожним членом має відповідати вимогам мінімальної вартості одного контракту, що вимагається для окремого єдиного підприємства. При визначенні чи СП відповідає вимогам щодо загальної кількості контрактів, будуть додаватися лише ті контракти, що були виконані усіма членами, кожен вартістю рівною або більшою ніж мінімально необхідна вартість. Для контрактів в рамках яких Учасник приймав участь в якості члена СП чи субпідрядника, для визначення цієї вимоги буде враховано лише частка Учасника за ціною;

(b) Для вищезазначених та інших контрактів виконаних і тих, що виконуються в якості головного підрядника, члена спільного підприємства, підрядника-управлінця чи суб-підрядника на або після першого дня календарного року протягом періоду, зазначеного в пункті (а) вище,мінімальний успішний будівельний досвід виконання наступних ключових заходів:

- реконструкція муніципальних водопровідних трубопроводів, в діапазоні DN250 – DN1200 діаметром, щонайменше 2 км
- реконструкція муніципальних водопровідних переходів, в діапазоні DN250 – DN1200 діаметром, щонайменше 2 штук
- будівництво водопровідних трубопроводів PE100 SDR17, в діапазоні DN250 – DN1200 діаметром, щонайменше 2 км
- будівництво склопластикових напірних трубопроводів, в діапазоні DN250 – DN1200 діаметром, щонайменше 2 км

Об’єм, кількість чи обсяг виконання усіх ключових заходів може бути продемонстрований в рамках одного або кількох контрактів разом,якщо їх було виконано протягом такого періоду часу. Об’єм виконання буде річним рівнем виконання ключового будівельного заходу (чи заходів).

ПерсоналУчасник має показати, що він буде мати відповідно кваліфікований (і у достатній кількостімінімальний Ключовий персоналяк це описано в таблиці нижчеякі будуть зобов’язані виконувати Контракт.

Посада

Подібного робочого досвіду загалом (років)

Досвіду в рамках подібних робіт

(років)

1

Представник підрядника

15

10

2

Інженер з нагляду на майданчику (прораб)

10

6

3

Інженер з контрою якості

10

6

4

Інженер-кошторисник

10

6

5

Спеціаліст з гігієни та безпеки навколишнього середовища (EHS)

5

2

ОбладнанняУчасник має показати, що він матиме доступ до ключового обладнання Підрядника, перерахованого нижче:

Тип та характеристики обладнання

Необхідна мінімальна кількість

1

Екскаватор на колісному ходу, ємністю ковша не менше ніж 0,65м3

1

2

Бульдозер 10 т

1

3

Автокран, вантажопідйомністю не менше ніж 10 т

1

4

Автокран, вантажопідйомністю не менше ніж 25 т

1

5

Самоскид, вантажопідйомністю не менше ніж 10 т

2

6

Грузовик з високими бортами, вантажопідйомністю не менше ніж 10 т

 

7

Автоматична установка для стикового зварювання поліетиленових труб діаметром DN63-315

1

8

Автоматична установка для стикового зварювання поліетиленових труб діаметром DN400-1000

1

9

Автобетономішалка (5 м3)

1

10

Компресор 2x7.5 кВт

1

11

Різак швів

1

12

Пневмотрамбувальник

2

13

Дизель-генератор

1

14

Гідравлічна лебідка 20 т/с

1

15

Машина для горизонтального-направленого буріння не менше ніж 16.3 т/с

1

     Учасники мають продемонструвати історію невиконаних контрактів та судових процесів, починаючи з 1-го Січня 2015, а також тяжб, що знаходяться на розгляді в судіПослідовна історія невиконання контрактів та судових процесів може стати причиною для відхилення пропозиції.

Преференційні знижки (преференційна маржа) для місцевих учасників не застосовуються.

Більш детальна інформація надається у Тендерній документації.

      3. Тендер буде проведено за процедурою Міжнародних конкурсних торгів Згідно Посібника Світового Банку: Закупівля товарівробіт інеконсультаційних послуг в рамках позик МБРР і кредитів, а також грантів МАР, позичальниками Світового Банку, від Січня 2011, що було перевидано в липні 2014 (“Посібник із закупівель”), він є відкритим для усіх правомочних учасників, як це і зазначається у Посібнику із закупівельТакожбудь ласка зверніть увагу на пункти 1.6 та 1.7, що відображають політику Світового Банку щодо конфліктів інтересів.
   4. Зацікавлені правомочні учасники можуть отримати додаткову інформацію від Комунального підприємства Житомирводоканал”, ПаніНаталії Дейнекіної (e-мейл: vodokanalzt@ukr.net), і переглянути Тендерну документацію в приміщенні підприємства протягом годин роботи:08:00 – 17:00 за місцевим часом, за адресою (1), що надається нижче.

   5. Повний комплект Тендерної документації на Англійській мові може бути придбаний зацікавленими правомочними учасниками після подачіписьмової заявки за адресою (1) нижче і після оплати невідшкодованого платежу в розмірі 10 000,00 Українських Гривень (десять тисячУкраїнських Гривеньчи 350,00 Доларів США (триста п’ятдесят Доларів США)Методом оплати буде банківський переказ на рахунок, вказаний нижчеВ разі доставки закордон, документація буде надіслана авіапоштою, а в разі місцевої доставки – звичайною поштою чи кур’єром, абоможе бути забрана за адресою (1) нижчеКомунальне підприємство Житомирводоканал” не бере на себе жодної відповідальності за пізню доставку.

     6. Пропозиції мають бути доставлені за адресою (1) нижче, об чи до 11:00 за місцевим часом, 22 березня 2018 рокуЕлектронна подача пропозицій не дозволяється. Пропозиції подані із запізненням будуть відхиленіПропозиції будуть публічно відкриті в присутності призначених представників учасників тендеру і усіх охочих відвідати церемонію за адресою (2) нижче , об чи до 11:00 за місцевим часом, 22 березня 2018 року.

      7. Усі пропозиції мають бути доповнені Тендерною гарантією у розмірі 100 000,00 Доларів США (сто тисяч Доларів США).

      8. Адреси, на які є посилання вище:

Адреса (1):

Комунальне підприємство “Житомирводоканал

Уповноважена особа: Пані Наталія ДейнекінаЮрисконсульт

Адресавулиця Чуднівська (Черняхівського) 120

Поверх/Номер кабінету: 4й поверхКабінет 411

МістоЖитомир

ZIP код: 10005

Країна: Україна

Телефон: +38 (095) 283-47-17;

Номер факсу: +38 (0412) 550-552 (далі натисніть 6)

Адреса електронної поштиvodokanalzt@ukr.net

Адреса (2):

Комунальне підприємство “Житомирводоканал

Адресавулиця Чуднівська (Черняхівського) 120

Поверх/Номер кабінету: 4й поверхАктовий зал

МістоЖитомир

ZIP код: 10005

Країна: Україна

  1. Банківські деталі для оплати в Українській Гривні та у Доларах США за Тендерну документацію:

Номер рахунку для оплати у Доларах США (US$): 26004924419184

Номер рахунку для оплати в Українській Гривні (UAH): 26004924419184

Назва банку: JSB “УКРГАЗБАНК”, Україна

SWIFT кодUGASUAUK

MFO: 320478

ЄДРПОУ: 03344065

IBAN код: НЕМАЄ

Банки-кореспонденти (Посередники)

Валюта

Банк

SWIFT код

Кореспондентський рахунок банку покупця

USD

Deutsche Bank Trust Company Americas, New York, USA

BKTRUS33

04452135

USD

JP Morgan Chase Bank, New York, USA

CHASUS33

899579957