Щорічно у третю неділю березня відзначається День працівників житлово-комунального господарства.

І сьогодні ми насамперед хочемо привітати тих працівників галузі, які змушені були покинути свої робочі місця, аби стати на захист нашої країни, наших міст, своїх співгромадян. Велика вам шана, низький уклін!

Ми хочемо подякувати працівникам житлово-комунального господарства, які від початку війни виконують не лише свої безпосередні обов'язки, а й працюють для Перемоги: допомагають місту "облаштуватися" на час війни, піклуються про найважливіших людей країни - наших Героїв.

Дякуємо усім і кожному! Тим, хто цілодобово "чаклує" над водою, контролює її якість, хто прокладає нові труби і усуває пориви, хто ліквідовує безмежні відстані каналізаційних заторів, очищає стічні води від забруднень і контролює їх якість. Тим, хто працює на насосних станціях і слідкує за роботою обладнання. Дякуємо тим, хто для виконання усіх наших робіт знаходить потрібних фахівців, хто здійснює фінансові "операції" і контролює закупівлю необхідних матеріалів, аби нам було з чим працювати. Спасибі тим, хто реанімує нашу техніку і хто на ній може заїхати у найскладніші місця, аби бригади могли провести там роботи. Велика вдячність тим працівникам, які допомагають абонентам вирішувати найскладніші питання, які підключають нові об'єкти до водопостачання та каналізації, які реалізовують проєкти, покликані модернізувати водоканал. Спасибі юристам, екологам, працівникам служби безпеки та охорони за важливий внесок у функціонування підприємства. Дякуємо тим, хто слідкує за чистотою наших приміщень, за роботою обладнання в лабораторіях та функціонуванням комп'ютерів. Кожен з вас - важливий!

Дякуємо всім, хто своєю працею щодня розвиває наше підприємство!

Разом ми - сила!

Зі святом!