Роботи на водопровідних мережах та об’єктах, які забезпечують транспортування води зі стабільним тиском, виконує не лише КП «Житомирводокананал», а й інші організації.  Іноді це зумовлює комунікаційні виклики, з якими стикаються оператори кол-центру, що надають споживачам інформацію про проведення робіт, адже не всі організації повідомляють КП «Житомирводоканал» про призупинення водопостачання в тих чи інших будинках.

Сьогодні ми розкажемо Вам, які з організацій перекривають воду і де шукати інформацію про проведення робіт на мережах водопостачання.

Отже, водопостачання до ваших будинків можуть призупиняти працівники водоканалу, голови ОСББ та балансоутримувачі будинків (фахівці ВЖРЕПів та керуючих компаній). 

Водоканал призупиняє водопостачання при виникненні аварійних ситуацій на водопровідних мережах, які вимагають ліквідації пошкоджень трубопроводів, заміни запірної арматури, яка не виконує свого призначення. Про ці роботи ми кожного ранку повідомляємо на наших інформаційних ресурсах.

Працівники ОСББ, ВЖРЕПів та керуючих компаній призупиняють водопостачання для проведення робіт на внутрішньобудинкових мережах (наприклад, у підвалі). Трапляються випадки, коли про ці роботи нас не повідомляють – саме тому ми перебуваємо в невіданні щодо їх проведення, а тому не можемо надати інформацію про їх перебіг. У такому випадку ми рекомендуємо нашим споживачам телефонувати до вищезгаданих установ.

Водопостачання може бути обмежено або призупинено для проведення робіт працівниками КП «Житомиртеплокомуненерго». Наприклад, якщо фахівці підприємства ремонтують у своїх бойлерних насосне обладнання, яке дозволяє забезпечувати стабільний тиск до окремих домоволодінь.

Тому, якщо за Вашою адресою призупинено водопостачання, а на нашій сторінці Ви не знайшли інформацію про проведення робіт на тій ділянці водогону, що знаходиться на Вашій вулиці, - рекомендуємо звернутися за інформацією саме до керуючої компанії.

Нагадуємо, що більше інформації про проведення аварійно-відновлювальних робіт працівниками водоканалу Ви можете отримати, зателефонувавши на нашу цілодобову "гарячу лінію": 0 800 752 553 та 0412 520 112.