Нагадуємо нашим споживачам про важливість своєчасно та у повному обсязі сплачувати за спожиту холодну воду та водовідведення і дякуємо тим, хто робить це регулярно. Від цього залежить надійність роботи систем водозабезпечення та каналізування міста в цілому.
 
Наразі КП “Житомирводоканал” недоотримало від населення майже 31 млн грн за надані послуги водопостачання та водовідведення — це кошти, які ми могли б витратити на модернізацію нашого підприємства та забезпечення безперебійного водопостачання нашого міста якісною водою.
 
Кошти, які надходять від мешканців, витрачаються на ремонт і підтримання у належному стані виробничого устаткування, придбання реагентів для очистки води та стоків, паливно-мастильних матеріалів.
 
Окрім того, Житомирводоканалу потрібно своєчасно розраховуватися за енергоносії, які є важливою складовою роботи обладнання, теплоенергію, сплачувати податки.
 
Частина коштів, отриманих від наших споживачів, витрачається на оплату заробітної плати працівникам, які працюють у цілодобовому режимі, забезпечуючи подачу питної води в оселі, ліквідовують аварії на місцях, працюють на каналізаційних насосних станціях тощо.
 
Суттєве недоотримання коштів ставить під загрозу спроможність підприємства своєчасно оплачувати роботу співробітників, забезпечувати виробничі процеси: від постачання води та відведення стоків до ліквідації поточних аварійних ситуацій на місцях.
 
Звертаємось до наших споживачів з проханням вчасно та у повному обсязі сплачувати рахунки за послуги водопостачання та водовідведення», адже не сплачені рахунки ставлять під загрозу роботу систем життєзабезпечення міста.
 
Нагадуємо, що сплатити рахунки за послуги водопостачання та водовідведення ви можете швидко та зручно, не витрачаючи свій час на походи до банків та очікування у черзі :
 
- на нашому сайті в розділі “Оплатити онлайн” за допомогою будь якого зручного для вас сервісу:
 
 
- в своєму особистому кабінеті КП “Житомирводоканал” в розділі “оплата онлайн”.