Зміна існуючого стану речей завжди вимагає не лише неабияких зусиль, а й виходу із зони комфорту. І на цьому шляху доводиться повсякчас долати перешкоди. Коли ми розпочинали реконструкцію усіх найголовніших об’єктів водоканалу, то розуміли, що це буде надскладно, адже нам доведеться зіткнутись з багатьма викликами: від бюрократичних процедур при прийнятті рішень до створення незручностей для наших абонентів.

Найважче впроваджувати зміни, коли натикаєшся на супротив.

Кілька днів тому виникла дуже прикра і показова ситуація.
10 січня на будівельному майданчику, що на вулиці Каховській, під час розвантаження склопластикових труб мешканка одного з будинків своєю автівкою заблокувала дорогу, чим унеможливила подальше проведення робіт. На ввічливе прохання до власниці транспортного засобу прибрати авто робітники “КСМ-ГРУП” у відповідь почули нецензурну лайку. На попередження про те, що в разі подальшого блокування дороги, підрядна організація буде змушена звернутись до правоохоронних органів, жодної реакції не було. Тому для розв’язання суперечки довелось викликати поліцію.


В результаті, через те, що одна людина не захотіла почути інших і з розумінням поставитись до необхідності проведення робіт, робочий день бригади “КСМ-ГРУП” з 8 чоловік завершився на 3 години пізніше. Турецька фура, яка привезла труби, не змогла вчасно потрапити на наступне завантаження. Поліція, замість вирішувати більш серйозні та нагальні питання, змушена була витрачати час на розв’язання суперечки.

Також показовими є фото, які демонструють, що мешканці залишають пакети з сміттям просто посеред дороги, на трасі прокладання трубопроводу. Вони навіть не задумуються над тим, чому спеціалісти з прокладання труб повинні прибирати їхнє сміття.



Вкотре просимо містян з розумінням ставитись до незручностей, які можуть виникати в процесі виконання робіт нашими працівниками, і не створювати додаткових перешкод. Адже ми працюємо задля спільного блага і робимо все залежне від нас, аби з кранів ви отримували якісну воду.

Зміни ніколи не бувають простими та легкими, але цей складний шлях маємо пройти разом. І легше це буде зробити, якщо будемо з повагою та розумінням ставитись один до одного.