Шановні абоненти, у зв'язку із виникненням необхідності якомога швидшої заміни обладнання у водопровідних камерах, ми змушені перенести дату проведення робіт на водопровідних мережах міста, які передбачають призупинення водопостачання.
 
Початок реконструкції північного магістрального трубопроводу - 3 червня. Задля того, аби замінити обладнання у водопровідних камерах о 22:00 буде призупинено водопостачання усього міста.

Водопостачання буде поновлено у ніч з 4 на 5 червня.
 
Одразу після проведення робіт із заміни запірної арматури буде відбуватися промивка та дезінфекція водопровідних мереж, яка триватиме з 23:00 5 червня до 23:00 6 червня. Нагадуємо, що під час проведення промивки та дезінфекції вода у кранах абсолютно безпечна для миття посуду, прання та інших господарських цілей, проте її не можна використовувати для приготування їжі.
 
Звертаємося до вас із проханням зробити необхідний запас води і з розумінням поставитися до ситуації із тимчасовим призупиненням водопостачання, адже ми працюємо заради нашого спільного блага. Просимо зробити це заздалегідь, адже ввечері, у пік водорозбору, у мережах буде знижено тиск подачі води.
 
Довідково: Ми завершили реконструкцію трьох ділянок магістральних трубопроводів міста, завдяки чому нам вдалося оновити 7 км водогону, яким рухається вода до ваших домівок. Наразі підрядна організація "КСМ-ГРУП" розпочинає реконструкцію 2,5 км одного із найважливіших трубопроводів, який живить 54% домоволодінь усього міста. Цей трубопровід тягнеться від перехрестя вул. О. Теліги — вул. Каховської вздовж вул. Каховської через дюкерний перехід до пров. 1-ого Короленка, вул. Короленка, пров. 2-ого Колективного, вул. Новосінної. Уже сьогодні ми отримали першу партію трубопроводу зі скловолокна, який буде прокладено на місці однієї із найбільш аварійних ділянок водогону.
 
3-4 червня працівники водоканалу також виконуватимуть роботи із заміни запірної арматури в 11 водопровідних колодязях за такими адрес
вул. Домбровського;
перехрестя вул. Болгарської — вул. Східної;
площа Соборна;
перехрестя вул. Б. Тена — вул. Східної;
перехрестя вул. В. Бердичівської — Старого Бульвару;
перехрестя вул. В. Бердичівської — М. Бердичівської;
перехрестя вул. В. Бердичівської — вул. І. Франка;
перехрестя вул. Б. Тена — вул. Хлібної;
перехрестя вул. М. Грушевського — вул. Небесної Сотні;
вул. Чуднівська.