КП "Житомирводоканал" спільно з підрядними організаціями завершили реконструкцію трьох ділянок магістральних трубопроводів міста, завдяки чому вдалося оновити 7 км водогону, яким рухається вода до домівок житомирян. На черзі — реконструкція 2,5 км одного із найважливіших трубопроводів, який живить 54% домоволодінь усього міста. Цей трубопровід тягнеться від перехрестя вул. О. Теліги — вул. Каховської вздовж вул. Каховської через дюкерний перехід до пров. 1-ого Короленка, вул. Короленка, пров. 2-ого Колективного, вул. Новосінної.

Для того, щоб розпочати реконструкцію однієї із найбільш аварійних ділянок водопровідної мережі, нам необхідно замінити арматуру у двох водопровідних камерах. Провести такі роботи без призупинення водопостачання неможливо. Саме тому ми, задля того, аби реалізувати поставлені завдання, які дозволять реанімувати магістральний трубопровід, змушені призупинити водопостачання Житомира з 12:00 5 червня до 20:00 6 червня.

У цей період працівники водоканалу замінять запірну арматуру в 11 водопровідних колодязях за такими адресами:
????️ вул. Домбровського;
????️перехрестя вул. Болгарської — вул. Східної;
????️площа Соборна;
????️перехрестя вул. Б. Тена — вул. Східної;
????️перехрестя вул. В. Бердичівської — Старого Бульвару;
????️перехрестя вул. В. Бердичівської — М. Бердичівської;
????️перехрестя вул. В. Бердичівської — вул. І. Франка;
????️ перехрестя вул. Б. Тена — вул. Хлібної;
????️перехрестя вул. М. Грушевського — вул. Небесної Сотні;
????️ вул. Чуднівська.

Одразу після проведення робіт із заміни запірної арматури буде відбуватися знезараження та дезінфекція водопровідних мереж, яка триватиме з 20:00 6 червня до 20:00 7 червня. Нагадуємо, що під час проведення промивки вода у кранах абсолютно безпечна для водних процедур, миття посуду, прання та інших господарських цілей, проте її не можна використовувати для приготування їжі.

Звертаємося до вас із проханням зробити необхідний запас води і з розумінням поставитися до ситуації із тимчасовим призупиненням водопостачання, адже ми працюємо заради нашого спільного блага.

Бригади підрядної організації “КСМ-ГРУП” та водоканалівців намагатимуться якомога швидше впоратися із поставленою задачею, аби відновити водопостачання у місті якомога швидше.