А ви знали, що в Харкові щодоби фіксують прильоти по інфраструктурним мережам? А що в Миколаєві окупанти захопили водозабір, тож місто змушене живитися водою з лиману та псувати цим свої мережі?

На жаль, величезна кількість людей з цих та інших міст, які повсякчас страждають через обстріли, покинула свої домівки у пошуках більш безпечного життя. Багато із них не захотіло покидати рідну країну – шукають прихисток в таких містах, як наше. Крім своєї роботи, аварійних та планових ремонтів, ми постійно беремо участь в ініціативах, покликаних допомогти переселенцям: від проведення ремонтних робіт у гуртожитках до проведення комунікацій у їхні нові домівки.



За тиждень працівники підприємства побудували 4 каналізаційні та 1 водопровідний колодязь, проклали 110 м водопровідних та 30 м каналізаційних мереж до соціальної кухні, яка щотижня забезпечуватиме обідами до 1000 людей, зокрема й вимушених переселенців. Запрацює кухня на початку жовтня. Тут встановлять харчовий блок для приготування та видачі їжі соціально вразливим верствам населення. Соціальна кухня спочатку видаватиме обіди тричі на тиждень, а потім планує перейти на 5-денний графік. Ініціатором проєкту є Caritas-Spes.