Наші колеги – водій Василь Мельник та інженер Віктор Мельник – повернулися з Миколаєва, якому допомагали готуватися до опалювального сезону – проводили роботи із закриття пошкоджених внаслідок обстрілів вікон. Завдяки роботі бригад із Житомира, Славутича та Чернівців у Миколаєві щоденно закривалися десятки вікон багатоповерхівок, у яких продовжують жити люди.



Василь Мельник каже, що найтяжче під час проведення робіт було виносити OSB-плити на верхні поверхи пошкоджених будинків, аби закрити вибиті вікна, а найзворушливіше – шоколадка, якою миколаївська бабуся пригостила хлопців із Житомира. Зізнається, що підтримка містян була дуже потужною, вони не втомлювалися дякувати бригадам робітників із інших міст, які приїхали, аби допомогти їхньому рідному Миколаєву.



Директор водоканалу Роман Ілик відзначив співробітників подяками за професіоналізм, сумлінне та відповідальне ставлення до виконання поставлених завдань, особисту мужність та самовідданість, виявлені у наданні допомоги мешканцям міста Миколаєва в умовах воєнного часу.