У нашому парку автотранспортних засобів 67 автівок, більшість з них – це спеціалізована техніка для виконання ремонтних робіт. У кожної машини – своя історія, свій життєвий шлях. Є у нас і нова сучасна техніка (нові екскаватори, каналопромивна машина і т.под.), і така, яка служить нам не один десяток років. Про кожну машину у нас піклуються працівники відділу транспорту. Тим, які поважного віку, допомагають перероджуватися.

34-літній ГАЗ 3307 цього року отримав нове життя. Аби машина продовжувала і надалі служити вірою та правдою, наші працівники провели капітальний ремонт двигуна та кузова, ходової частини, замінили рульові накінечники та навіть встановили гідропідсилювач керма, удосконаливши заводську версію. Як каже начальник відділу транспорту Микола Гладун: «Зараз кермо крутиться, як у легкової іномарки», що збільшує маневреність машини та знижує ризики виникнення ДТП.

ЗІЛу 130 пощастило ще більше – його перетворення відбувалося на основі досвіду, здобутого під час переобладнання ГАЗу 3307, а тому були враховані всі отримані уроки.

УАЗ, яким працівники контрольно-вимірювальної лабораторії їздять на відбори води, хлопці реставрували в перші дні війни. Працівники транспортного відділу стверджують, що робота над оновленням машини сприяла психоемоційному розвантаженню. Фахівці провели капітальний ремонт двигуна, водяної системи охолодження, малярні роботи, встановили багажник для перевезення малогабаритних вантажів.

Ми сподіваємося, що в подальшому наше підприємство матиме більше фінансових можливостей для придбання сучасної спеціалізованої техніки, а поки що дякуємо працівникам автотранспортного відділу за любов до своєї праці і за її плоди.