Підрядна організація "КСМ-ГРУП" завершує заміну аварійної ділянки найважливішого для міста магістрального водогону. Невдовзі  «випробування незадовільним тиском» буде позаду, а вода до тих абонентів, які пройшли це випробування, транспортуватиметься новим поліетиленовим трубопроводом, який надійно служитиме  щонайменше 50 років, але нам варто пережити найскладніший етап.



Сьогодні підрядна організація розпочала роботи із перепідключення новопрокладеної мережі, але цей процес, на жаль, супроводжуватиметься незручностями – тиск подачі води орієнтовно протягом 10 – 14 діб у мешканців центральної частини міста може бути незадовільним.



Попереду у нас – проведення гідродинамічних випробувань, промивка і дезінфекція трубопроводу.

Заміна 10 км зношеного магістрального водогону, якому вже за 40 і який «перепрацював» майже 20 років, дозволить нам скоротити витрати на ремонти, а вам – забезпечить надійне безаварійне транспортування води; дасть змогу нам скоротити витоки, а вас «живитиме» водою, яка не зазнаватиме вторинного забруднення у мережах, роз’їдених корозією; допоможе нам заощадити енергоспоживання за рахунок зменшення витоків.