Людмила Нестерчук працює у відділі, який займається обліком та повіркою контрольно-вимірювальних приладів. Попри постійну завантаженість та велику кількість роботи, вона зізнається, що  любить свою роботу та  колектив, який вважає найкращим.

"Свій трудовий шлях на водоканалі я розпочала у 1994 році. У 18 років я почала працювати обхідником в цеху мережі каналізації. Через шість місяців пішла у декретну відпустку, а у 2000 році повернулась у відділ збуту на посаду контролера. Через рік мене перевели на посаду оператора комп’ютерного набору. В 2017 році відбулась реорганізація і було створено відділ по роботі з вимірювальними приладами, в якому я почала працювати на посаді оператора."
 
"Наш відділ займається повіркою лічильників, ми друкуємо та розсилаємо абонентам повідомлення про необхідність виконати повірку приладів обліку води, а потім всю цю інформацію вносимо до бази даних. Для того, щоб виконати усі заплановані на день завдання інколи доводиться залишатися і після роботи, але попри постійну завантаженість, я люблю свою роботу."


 
"Прилади обліку води відповідно до чинного законодавства слід повіряти раз на 4 роки. Щомісяця 3 — 4 тисячі наших абонентів отримують повідомлення про необхідність проходження повірки. Ми намагаємося інформувати споживачів всебічно: дату наступної повірки приладу обліку вказуємо у квитанціях; тим абонентам, у яких міжповірочний інтервал добігає кінця, ми надсилаємо повідомлення з нагадуванням про необхідність виконати повірку."
 
"Зараз наш відділ надає таку послугу як повірка лічильника на дому: вартість повірки одного лічильника — 350 грн, двох — 480 грн. Абонентам, в яких лічильник працює більше 10 років, ми радимо все ж таки замінювати, а не повіряти прилад обліку, адже існує велика ймовірність того, що він не пройде повірку."
 
"Якщо в людини є об’єктивні причини, вона може написати заяву і ми відтермінуємо повірку лічильника. Тим, хто від’їжджає закордон, радимо замовити послугу з пломбування вентиля. Якщо вентиль опломбований — показники передавати не потрібно."


 
"Наш відділ дружний — всі події відзначаємо разом; якщо якісь неприємності, також підтримуємо та допомагаємо один одному. Свята у нас проходять весело та цікаво — з піснями та танцями — ми самі собі створюємо святкову атмосферу. Нам дуже пощастило з начальником — у нас навіть є своя прикмета: якщо Олександр Миколайович на початку робочого дня заходить до нас і бажає вдалого дня — день буде дійсно вдалим, якщо ж не заходить або заходить пізніше — будень буде важким. Тому якщо о 8:15 його немає у нашому кабінеті, ми телефонуємо і запитуємо, чому він ще не у нас (сміється). Наприкінці робочого дня Олександр Миколайович заходить поцікавитись, як минув день і побажати гарного вечора. Він підтримує нас не лише морально, але й при можливості бере на себе якусь частину роботи — наприклад, опрацьовує електронні листи."
 
"Колеги — це не просто люди, з якими ми разом працюємо, це друзі, і навіть якщо й виникають якісь моменти непорозуміння, ми завжди швидко їх вирішуємо. Ми — єдине ціле."


 
"У мене є донька Юля, якій 26 років. Я уже 3,5 рочки як бабуся — маю внука Платона. Моя сім’я для мене — все, вона для мене завжди на першому плані. Мій Платоша називає мене Мама Фея. Спочатку на мене так почав казати мій зять, а онук вже почав повторювати за ним. Прабабуся у нас — просто Рая, а прадідусь — просто Вова."
 
"Свої вільні хвилини люблю проводити з родиною та на дачі. Моїй доньці подобається випікати смаколики, я часто беру їх на роботу та пригощаю колег. У неї все починалось як хоббі декретної відпустки, а тепер для неї це улюблена робота. В дитинстві вона у мене дуже гарно співала — в садочку влаштовувала цілі концерти."
 
"Мої батьки працювали на водоканалі 40 років: тато був екскаваторником, а мама працювала комірником, обхідником в дільниці з обслуговування каналізаційних мереж та контролером відділу збуту. Тато знає абсолютно все про мережі та запірну арматуру нашого міста. У нас вдома часто бувають сімейні вечори-спогади про підприємство — батьки багато розповідають про те, наскільки дружним та єдиним був колектив, скільки в них проводилось колективних заходів, як відзначались усі свята і наскільки легко було працювати."