У рамках святкування за багаторічну та сумлінну працю були відзначені працівники підприємства, які пропрацювали на підприємстві більше 30 років.

Директор КП  "Житомирводоканал" Андрій Нікітін, вітаючи співробітників, зауважив:

"Рушійна сила підприємства, яка завжди рухала його вперед — це Ви, професіонали, які своєю плідною працею, самовіддачею та завзяттям рухали підприємство вперед. Без Ваших старань та цілеспрямованості нам би ніколи не вдалося побудувати потужне підприємство. У нас були складні часи, але я вірю в те, що нас чекають великі зміни на краще. Ми оновимо та модернізуємо наше підприємство. За декілька років, коли ми запустимо в експлуатацію наші оновлені об'єкти, ми станемо одним із найкращих водоканалів країни".


Почесними гостями на святі були заступник міського голови Кондратюк Сергій Миколайович та начальник управління комунального господарства Марцун Олександр Васильович, які привітали підприємство зі 120-річчям та відзначили ветеранів праці.



На урочисті заходи з нагоди 120-річчя були запрошені учасники творчої акції “Збережи воду — збережи довкілля”, які розміщували свої малюнки, покликані привернути увагу громадськості до проблеми збереження водних ресурсів, на сторінці підприємства у Фейсбуці. У рамках проведення урочистих заходів працівники підприємства провели діткам екскурсію у машинному залі КП “Житомирводоканал”, у ході якої розповіли їм про те, як відбувається процес очищення води. Родзинкою програми було пісочне шоу “Вода — це життя” та майстер-клас із малювання на воді.





Діти та дорослі отримали подарунки від спонсорів свята — компаній “Інтерпроект GMBH”, “Віло Україна” та “Євротрубпласт”.