21 – 22 червня працівники КП "Житомирводоканал" замінять 26 засувок. Нова запірна арматура з'явиться на таких локаціях: на перехрестях вулиць Грушевського — Покровської, Чуднівської Донцова; Перемоги Ольжича; Перемоги Грушевського.

Замінюючи засувки, водоканал має на меті підвищити надійність та покращити ефективність системи водопостачання міста, адже запірна арматура у випадку аварії дозволяє відключити подачу води до аварійної ділянки і при цьому не залишити без неї усе місто.



Водночас 21 — 22 червня будуть проведені роботи з монтажу колодязів та камер і підключення арматури до новопрокладеного трубопроводу, що тягнеться від вул. Чумацький Шлях до вул. Західної. На даний момент методом горизонтального буріння уже прокладено 2/3 траси цього трубопроводу.


У зв'язку із обумовленою проведенням ремонтних робіт відсутністю водопостачання, КП “Житомирводоканал” організувало підвіз води до закладів соціальної сфери, зокрема до лікарень, геріатричного пансіонату, Житомирського обласного спеціалізованого будинку дітей-сиріт і дітей, які лишилися без батьківського піклування, військових частин тощо.

Відновлення водопостачання розпочнеться  22 червня приблизно о 8 годині і триватиме до 17 години.