Наше підприємство дотримується усіх МОЗівських рекомендацій для запобігання поширенню коронавірусної інфекції: до роботи допускаються лише працівники, які не мають симптомів ГРВІ, на всіх об'єктах розміщено плакати, які закликають працівників дотримуватись респіраторної гігієни, санвузли забзпечені необхідними засобами гігієни, організовано регулярне прибирання приміщень.

Директор КП "Житомирводоканал" Андрій Нікітін наголосив на тому, що найголовніше - це те, що підприємство зуміло ефективно перевести співпрацю абонентів із водоканалом у дистанційну площину, адже це дозволить убезпечити і працівників, і містян:

"Найбільше, що ми можемо зробити для наших співробітників і для тих людей, які користуються послугами водоканалу, - це насамперед убезпечити їх. Ми переводимо усіх на дистанційні операційні дії з водоканалом – це телефон і персональний кабінет. Що я й раджу усім робити".

Нагадуємо, що ви завжди можете передати показники своїх лічильників та здійснити оплату через сервіс "Особистий кабінет" на сайті водоканалу:
https://cpp.vodokanal.zt.ua/

Сплатити за послуги водопостачання та водовідведення можна, перейшовши за посиланням:
https://vodokanal.zt.ua/oplatyty-onlayn

Закликаємо вас допомогати сплачувати за послуги вашим рідним, які не уміють користуватися онлайн-сервісами. Це дозволить їм уникнути зайвого контакту з грошима та терміналами. Завдяки вашій допомозі вони залишаться вдома, а не стоятимуть у черзі!

Джерело відеосюжету: https://www.youtube.com/watch?v=8TXPLSlHR9g&t=1s